Bedrijven


Ook onze webshop kunt u gebruiken voor bestellingen.

Heeft uw bedrijf iets te vieren bijvoorbeeld een opening van een nieuw pand of een lancering van een nieuw product of project? Vier dat dan met een taart met daarop een foto of logo dat geeft toch weer meerwaarde aan een feest. Misschien wilt u uw zaken relaties of personeel wel eens met wat anders verrassen? Dan is de foto of logo taart een goed origineel alternatief.

Alles is mogelijk om haarscherp op een taart of een gebakje te krijgen, door middel van een scanner of een door u toegestuurde e-mail met een foto of logo kunnen wij voor u ook zo'n eetbare traktatie maken voor bijvoorbeeld een verkoop van een auto of huis?
Wij vragen wel een dag of twee van te voren te bestellen zodat wij de tijd hebben om de van ons te verwachten kwaliteit te leveren.

Hoe dit alles in zijn werk gaat:
  1. U levert de foto (jpg) per e-mail aan.
  2. Wij scannen en bewerken (indien nodig) de afbeelding
  3. Vervolgens printen we de foto of logo uit op ouwel of chocoprint met eetbare "inkt" kleurstof.
  4. Vervolgens wordt de taart vervaardigd op de dag van bestelling en wordt de print er op gelegd en verder afgewerkt met decoratie.
Maar heeft u speciale wensen of aantallen neem dan gerust contact met ons op, om speciaal voor u een advies op maat te maken want bijna alles is mogelijk.


Amoureus

Uw winkelmandje

0 producten / € 0,00
Naar kassa »